Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно вариатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно вариатор

Някой знае ли къде се намира тоя вариятор. На кой Вал стои. И Как се сменя това нещо? Става въпрос за alfa romeo 146 16v twinspark junior

м

Ми май беше неква пружина с пласмаса ма не съм много сигорен,нека кажат знаещите има неква зегерка която се маха и некви зъби,направо стана страшно А вала е задния като седиш пред колата
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

variator

еи приятел знаеш ли че и аз имам точно сащата алфа 146 1.4 16в тс джуниър -черна и имам сащия проблем сас вариатора.до сега не сам засичал сащата алфа.пиши ми ако научиш нещо по този проблем мерси предварително.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=14875
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

Ами в понеделник колата ми влиза в сервиза и да видим кво ще кажат. Дали наистина трака от вариатора или от друго място.

Comment

90%няма да спре само ще утихне малко и то за малко 3ти я сменям тая пружина и нищо трябва да се смени целия зада спре но е бая дебело затова караи и се небои

Comment

Първоначално публикувано от acoti
              90%няма да спре само ще утихне малко и то за малко 3ти я сменям тая пружина и нищо трябва да се смени целия зада спре но е бая дебело затова караи и се небои
              Намали процента Аз моята е предобрих с пружинка - кит и не лопа ... А до колкото знам от майстора ми номера минава само веднъж! Така че разтропа ли се пак - нов вариатор, кит-о не боти!
              '97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Ами незнам но моята вече се оправи. смених си пружината и оная пластмасова шайба и всичко се оправи. цялата работа ми излезе 65 лв.
                докато за нов вариатор трябваше да дам 384 лв. Проблема се оказва не от пружината а от тази пластмасова шаиба. Моята като я изкараха цялата беше изпилена.
                Но казват 4е ако си я карал примерно 3 месеца най мн с тракането, може да се разминеш само с тези 65 лв. ако е от доста време значи 4е плаче за нов вариатор. И тогава става мн дебела работата.
                Ако някой има въпроси имам скайп qosmio.engine.

Comment

Това изказване за трито месеца е глупаво. Аз за три месеца примерно навъртам 7000-8000 км. Други хора тези километри ги навъртата почти за една година. Мисля че изказването ако си казал повече от 3 месеца...
                  Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Става на въпрос за средно каране. Аз примерно съм навъртял 14000 км за три месеца. И се оправи сега. Просто искам да кажа 4е не е хубаво да го караш дълго когата е развален. По добре е с 60 отколкото с 400лв

Comment

абе ще си сложите и вие нов вариатор ама като не разбирате от дума трошете си главите и даваите излишни пари
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
                        абе ще си сложите и вие нов вариатор ама като не разбирате от дума трошете си главите и даваите излишни пари
                        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Абре отде си ги зимате тез вариатори, аз искам да си го сменя моя, щот ми писна да обяснявам, че TS не значи турбо дизел ама тез майстори дет ходя при тях, вече един месец търсят нямало било по магазините бах тез магазини.
                          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Добре де аз минах вече с моя отремонтиран 5000к и още няма никакъв проблем никакво тракане така че не се знае може нещо да не ви е зглобено кат хората че се разтраква пак ....
                            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                            Alfa Romeo 145 1.4 16v
                            BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
                              Добре де аз минах вече с моя отремонтиран 5000к и още няма никакъв проблем никакво тракане така че не се знае може нещо да не ви е зглобено кат хората че се разтраква пак ....
                              Кита изкара при мене 35000 км. и се скапа сега работя като дизел, но ще видиме кога ще се сменя целия вал.
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                              X